Naar inhoud Naar navigatie

Informatie

LEVERTIJD
U dient rekening te houden met een levertijd van ca 4 werkdagen voor artikelen van de merken Hummel, Reece, Stanno, Derbystar en Select. Voor de merken Nike, Adidas, Jako, Erima en Mikasa is de levertijd ca 1 week. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn worden door ons op maandag in behandeling genomen. Wij sturen een bevestiging via de mail zodra wij uw bestelling verzenden met PostNL. Via de 'track en trace link' in deze mail kunt u het pakket volgen.
Afhalen van uw bestelling
Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel. Bij het invullen van uw gegevens, tijdens het bestelproces, bieden wij u de mogelijkheid om deze optie te selecteren. U krijgt van ons bericht als uw bestelling afgehaald kan worden. Klik op 'wie zijn wij' voor het adres en de openingstijden van onze winkel.
Privacyverklaring/Cookies
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo begrijpt u precies hoe wij werken.
TotaalSport.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Klik hier als u de volledige tekst van onze privacyverklaring wilt lezen.
Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Binnenkort kunt u hier aanvullende informatie vinden over merken, materialen, bedrukken, training etc.
© 2018 Totaalsport | Webdesign & cms: a&m impact