Naar inhoud Naar navigatie

Betalingsmogelijkheden

Betalingen
Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan de bestelling van een klant kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf tenzij anders is overeengekomen. Betaling is mogelijk door:
iDEAL
iDEAL: Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, Postbank (ING) of Fortis Bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Onze partner Buckaroo verwerkt uw transactie. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL.
Vooruitbetaling
In geval van vooruitbetaling middels overboeking per bank dient uw betaling volledig door TotaalSport.nl te zijn ontvangen op rekening NL14 RABO 0140 0617 89 (Rabobank Arnhem en omstreken) o.v.v. uw ordernummer. Daarna zal uw bestelling in behandeling worden genomen.
Op rekening
Na akkoord van TotaalSport.nl is het voor bedrijven, verenigingen, overheid en instellingen mogelijk om op rekening te kopen. Maak hiervoor eerst een account aan en neem daarna telefonisch (0316-788000) of via e-mail (info@totaalsport.nl) contact met ons op.
De klant geeft TotaalSport.nl toestemming alle handelingen te verrichten die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze.
Bij betaling per bank geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van TotaalSport.nl
Uw browser ondersteunt geen flash, download de nieuwste flashplayer bij www.macromedia.com.
© 2018 Totaalsport | Webdesign & cms: a&m impact